Παναθηναϊκός : Οι προτάσεις του στον Βέμερ και τι ζητάει ο Γερμανός

Παναθηναϊκός : Οι προτάσεις του στον Βέμερ και τι ζητάει ο Γερμανός

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Γενς Βέμερ συνεχίζονται. Τι πρότεινε το τριφύλλι και τι ζητάει ο παίκτης.

Η υπόθεση του Γενς Βέμερ έχει εξελιχθεί σε ένα σίριαλ πολλών επεισοδίων και ο Παναθηναϊκός είναι αυτός που βρίσκεται σε δεινή θέση. Οι πράσινοι «καίγονται» τη δεδομένη στιγμή να έρθουν σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη τους, καθώς το ζήτημα ενδέχεται να οδηγήσει την ομάδα σε οδυνηρό υποβιβασμό.

Οι δύο πλευρές συνεχίζουν να έχουν επαφές και ο χρόνος κυλάει κατά του Παναθηναϊκού. Όμως, η χρυσή τομή δεν έχει βρεθεί. Το τριφύλλι πρότεινε  200.000 ευρώ και το υπόλοιπο ποσό (περίπου 400.000 ευρώ μαζί με την εφορία) σε αρκετές δόσεις.

Ο Γερμανός μπακ από τη δική του πλευρά ζήτησε τουλάχιστον 300.000 ευρώ και τέσσερις δόσεις για το υπόλοιπο ποσό. Όπως και να έχει το σίριαλ καλά κρατεί και υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον για το ποια θα είναι η έκβασή του.

Θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να επιβληθεί νέο -3 στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έχει περιθώριο μέχρι την Παρασκευή (ή Δευτέρα 7 Μαΐου λόγω Πρωτομαγιάς) για να πληρώσει και να γλιτώσει τον υποβιβασμό. Αν δεν το κάνει και επικυρωθεί και τρίτο -3, τότε υποβιβάζεται αυτόματα ο σύλλογος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ