Με 6 Ελληνες ο Ολυμπιακός και Φορτούνη στο «10» κόντρα στον Αρη – Πρόβλημα με δύο βασικούς

Με 6 Ελληνες ο Ολυμπιακός και Φορτούνη στο «10» κόντρα στον Αρη – Πρόβλημα με δύο βασικούς

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι με τον Αρη και ο Ανιγκό ετοιμάζει αλλαγές και... ελληνική 11άδα. Την τελευταία στιγμή Χουάνγκ, Εμβιλά.

Ο Ολυμπιακός έχασε τον βασικό του στόχο, που ήταν ο τίτλος. Εχασε τον δεύτερο στόχο του, που είναι η κατάκτηση της 2ης θέσης. Αλλά δεν θέλει να χάσει και το μίνιμουμ. Την 3η θέση, που -εάν δεν κατακτήσει το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ– δίνει το μοναδικό εισιτήριο για το Europa League. Και αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τον καλοκαιρινό προγραμματισμό, καθώς δίνει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας. Για αυτόν τον λόγο, ο αποψινός (19:00) εκτός έδρας αγώνας με τον Αρη είναι ένα παιχνίδι που οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να νικήσουν.

Ο Ζοσέ Ανιγκό έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα, καθώς στη σημερινή προπόνηση δεν μπόρεσαν να βγάλουν το πρόγραμμα οι δύο βασικοί μέσοι του. Ο Χουάνγκ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και είναι πιθανό να προφυλαχθεί, ενώ και ο Γιάν Εμβιλά αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα.

Διαβάστε επίσης: Μπέος για τελικό Κυπέλλου: «Αν μπουν 401 άτομα μέσα αντί για 400, τότε θα κλείσω τα φώτα στο γήπεδο»

Και οι δύο ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη, αλλά η παρουσία τους στην 11άδα είναι πολύ δύσκολη. Επιπλέον, ο Γάλλος υπηρεσιακός τεχνικός έδειξε στη σημερινή προπόνηση ότι σκέφτεται να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος και τον Ροντινέι, ο οποίος συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις κόντρα στην ΑΕΚ και δείχνει κουρασμένος και ντεφορμέ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα του αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης, η δοκιμή που έκανε ο Ανιγκό έδειξε ότι σε μεγάλο βαθμό έχει καταλήξει στο ποιους θα χρησιμοποιήσει. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να ξεκινήσει ο Πασχαλάκης. Ο Ανδρούτσος στο δεξιό άκρο της άμυνας και ο Ρέαμπτσιουκ αριστερά, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να επιστρέφει δίπλα στον Μπα. Αναφορικά με τη μεσαία γραμμή, εάν τελικά κανείς εκ των Χουάνγκ, Εμβιλά δεν προλάβει, τότε το δίδυμο Κασάμι, Σαμασέκου θα ξεκινήσει, με τον Κώστα Φορτούνη να ξεκινάει το παιχνίδι στη φυσική του θέση, στο «10».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους εξτρέμ, όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει όπως τελείωσε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τους Μασούρα και Βρουσάι να παίρνουν θέση στο αρχικό σχήμα και τους Βαλμπουενά, Μπιελ να μένουν εκτός. Τέλος, στην επίθεση ο Ανιγκό φαίνεται ότι θα χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος έδειξε ότι είναι καλά, προπονήθηκε και δεν είχε τίποτε σοβαρό, παρά μόνο κράμπες.

Εάν τελικά επιλεγεί αυτό το σχήμα, τότε ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με συνολικά 6 Ελληνες ποδοσφαιριστές από την αρχή του αγώνα. Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί φέτος σε κανέναν αγώνα πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ