Τσούμπερ: «Απολαμβάνω την κάθε στιγμή – Άλλος ένας τελικός με Παναθηναϊκό»

Τσούμπερ: «Απολαμβάνω την κάθε στιγμή – Άλλος ένας τελικός με Παναθηναϊκό»

Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για την ΑΕΚ και έτσι θα αντιμετωπίσει και αυτό που έρχεται κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Στίβεν Τσούμπερ.

Πανευτυχής ήταν ο Στίβεν Τσούμπερ μετά το 4-0 της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ.

Ο Ελβετός άσος σχολίασε την αποθέωση που γνώρισε από τον κόσμο ενώ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ντέρμπι τίτλου με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ 4-1: Τρία στο πρώτο, τέσσερα στο δεύτερο και αφεντικό για τον τίτλο οι «Πολίτες»

Όσα είπε ο Τσούμπερ:

Για το ματς: «Αν δεν κάνω λάθος και την προηγούμενο φορά που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας, το πρώτο γκολ προήλθε από δική μας πίεση, όταν έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα για εμάς, βρήκαμε περισσότερους χώρους και ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι» τόνισε στην κάμερα της Cosmote.

Για την αποθέωση τη στιγμή της αλλαγή του: «Ήταν μία πάρα πολύ όμορφη στιγμή, ένιωσαν σαν τα παιδιά που όταν ήμασταν μικροί ονειρευόμασταν ότι κάποια στιγμή όλο το στάδιο θα μας χειροκροτήσει, αισθάνθηκα πάρα πολύ ωραία. Προσπαθώ να διασκεδάζω, να απολαμβάνω κάθε στιγμή που παίζω μέσα στην ομάδα και θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί: «Είναι άλλος ένας τελικός, και όχι ο τελικός. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε σαν τελικό. Θέλουμε να το δούμε άλλη μία φορά σαν τελικό και να το κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ