Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι πιθανό να αναβάλλει την φιέστα της ΑΕΚ

Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι πιθανό να αναβάλλει την φιέστα της ΑΕΚ

Από την εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ στο διαιτητικό θα κριθεί το αν θα γίνει η προγραμματισμένη για το Σάββατο φιέστα τίτλου της Ένωσης

Η ΑΕΚ έχει κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να έχουν μάλιστα ήδη προγραμματίσει τον τρόπο που θα γιορταστεί αυτό, μετά το ματς με τον Απόλλωνα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν οργανώσει από την ΠΑΕ, η φιέστα τίτλου της ΑΕΚ θα γίνει το επόμενο Σάββατο, στο ΟΑΚΑ, όπου εκεί θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος. Με τον κόσμο να βλέπει από εκεί το παιχνίδι της Ριζούπολης μέσω οθονών που θα έχουν τοποθετηθεί.

Ωστόσο, τα παραπάνω είναι πιθανό να αναβληθούν, λόγω… ΠΑΟΚ! Συγκεκριμένα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να καταθέσει αύριο την προσφυγή της στο διαιτητικό δικαστήριο για τα γνωστά γεγονότα της Τούμπας, που έφεραν την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν έχει εκδικαστεί μέχρι την Παρασκευή, δεν επιτρέπει την στέψη στην ΑΕΚ! Μιας και σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι κανονισμοί για να γίνει η απονομή του τίτλου, δεν θα πρέπει να υπάρχει σε εκκρεμότητα κάποια δικαστική απόφαση. Ζήτημα που μπορεί να μοιάζει τυπικό, αφού ο ΠΑΟΚ έχει καταδικαστεί και σε δεύτερο βαθμό, όμως είναι ικανό να αναβάλλει, έστω και για λίγο, την φιέστα της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ