Χουτεσιώτης : «Οφείλουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις»

Χουτεσιώτης : «Οφείλουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις»

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης τόνισε πως όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι «ερυθρόλευκοι» να κερδίζουν τρόπαια.

Άπαντες οι παίκτες του Ολυμπιακού οφείλουν να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της ομάδας, όπως τόνισε ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο οποίος παράλληλα επισήμανε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να δουλέψουν σκληρά και να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» να κατακτήσουν τίτλους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας στην κάμερα της NOVA: 

«Δύσκολο για ένα τερματοφύλακα που είναι είτε δεύτερος είτε τρίτο να είναι ενεργός. Οφείλουμε όλοι να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις.

Θεωρώ ότι πρέπει να έχουν υιοθετήσει όλοι οι ποδοσφαιριστές, χωρίς να θέλω να στοχοποιήσω, την νοοτροπία να δουλεύουμε σκληρά ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πρωταθλητής. Είμαι από τη σεζόν 2008-09, πέρασα από διάφορα στάδια, έχω πολλές καλές και κακές αναμνήσεις, θα ήθελα να συνεχίσω και να είμαι και στο μέλλον

Δεν πιστεύω ότι έκανα κάτι, απλά μου ζητήθηκε να κάτσω κάτω από τα γκολπόστ. Όλοι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι κλείνει ιδανικά η σεζόν. Όμως ακόμα και σε αυτό το κακό διάστημα κάναμε κάτι που αρμόζει. Είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό, να φύγει η χρονιά και να επιστρέψει εκεί που αξίζει ο Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ