Η βαθμολογία μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου – Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα…

Η βαθμολογία μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου – Τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πάρει το πρωτάθλημα…

Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία των play off της Super League μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ. Νίκες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και «μάχη» για την τρίτη θέση

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Λεωφόρο για την 7η αγωνιστική των play off της Super League και παρέμειναν ισόβαθμοι στην κορυφή της βαθμολογίας, με το τριφύλλι όμως να έχει πλέον στα χέρια του την πρώτη θέση.

Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε και των play off οι πράσινοι έχουν το προβάδισμα σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ένωση, ενώ από την πλευρά τους οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν έναν βαθμό παραπάνω από την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέχρι το τέλος για να στεφθούν πρωταθλητές.

Ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ είναι στους 76 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι παίζουν με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην «Opap Arena». Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Βόλο, επικρατώντας με 5-0, ενώ ο ΠΑΟΚ νίκησε σε ένα απίθανο ματς τον Άρη με 3-2 και παλεύουν για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν το πάνω χέρι, αφού ανέβηκαν στους 66 βαθμούς, ενώ από την άλλη ο Δικέφαλος του βορρά έφτασε στους 63 και τελευταία αγωνιστική κοντράρονται μεταξύ τους στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να έχει την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League, αν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τέλος όσον αφορά τη μάχη της 5ης θέσης, Άρης και Βόλος ηττήθηκαν και παρέμεινε ίδια η βαθμολογία, με τους κίτρινους όμως να είναι στο +7 και ουσιαστικά να μένει μόνο το μαθηματικό της υπόθεσης για να «κλειδώσουν» το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0
Ολυμπιακός – Βόλος 5-0
ΠΑΟΚ – Άρης 3-2

Η βαθμολογία της Super League

Παναθηναϊκός 76
ΑΕΚ 76
Ολυμπιακός 66
ΠΑΟΚ 63
Άρης 47
Βόλος 40

Η 8η αγωνιστική
ΑΕΚ – Ολυμπιακός
Άρης – Βόλος
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Η 9η αγωνιστική
Άρης – ΑΕΚ
Βόλος – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Η 10η αγωνιστική
ΑΕΚ – Βόλος
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός – Άρης

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ