Παναθηναϊκός : Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης, θλάση ο Λουντ

Παναθηναϊκός : Ένα μήνα εκτός ο Κουρμπέλης, θλάση ο Λουντ

Καθόλου καλά δεν ήταν τα νέα για τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ρόμπιν Λουντ που έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Ένα μήνα εκτός ο Έλληνας αμυντικός, θλάση για τον Φινλανδό έδειξαν τα αποτελέσματα.

Καθόλου καλά δεν ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων των Δημήτρη Κουρμπέλη και Ρόμπιν Λουντ, οι οποίοι έγιναν αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο παίκτες των «πρασίνων» αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών και αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι μετέβησαν στο νοσοκομείο «Υγεία» για να τους γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Το πόρισμα για τον μεν Κουρμπέλη ήταν: εκτεταμένη θλάση στην μεσότητα του δικεφάλου μηριαίου στο αριστερό του πόδι. Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα μείνει ένα μήνα εκτός προπονήσεων και φυσικά δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στην Ξάνθη.

Όσον αφορά τον Λουντ, οι εξετάσεις έδειξαν βαρύ θλαστικό τραύμα στην έκφυση του έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο. Ο Φινλανδός έλαβε αντιφλεγμονώδη αγωγή και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εντός εβδομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ