Μπαριέντος: «Σας ευχαριστώ όλους, όλα πήγαν καλά» (pic)

Μπαριέντος: «Σας ευχαριστώ όλους, όλα πήγαν καλά» (pic)

Μια περιπέτεια υγείας όπως φαίνεται πέρασε οριστικά για τον Ζαν Μπαριέντος του Βόλου που ευχαρίστησε άπαντες για τα μηνύματα και τη στήριξή τους.

Ο Ζαν Μπαριέντος καρδιοχτύπησε άπαντες στο Βολό καθώς είχε ένα πρόβλημα υγείας στον πνεύμονα (πνευμοθώρακα), το οποίο όμως όπως όλα δείχνουν πέρασε πλέον, με τον ίδιο να είναι καλά και παράλληλα να ευχαριστεί άπαντες για τα μηνύματα για γρήγορη ανάρρωση που δέχτηκε, αλλά και γενικότερα για τη στήριξή τους.

Διαβάστε επίσης: Αντσελότι: «Προκαλούν έκπληξη οι πολλές κάρτες που έχει δεχθεί ο Βινίσιους»

Ο Ουρουγουανός άσος συγκεκριμένα, με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε μεταξύ άλλων πως πλέον είναι καλά και αναρρώνει στο σπίτι του.

Αναλυτικότερα, αναφέρει στο μήνυμά του στο instagram:  «Ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που έλαβα, από οικογένεια, φίλους και ανθρώπους που δεν γνωρίζω, ευτυχώς όλα πήγαν καλά και είμαι σπίτι, στέλνω σε όλους μια μεγάλη αγκαλιά!»

Αξίζει να σημειωθεί πως τη φετινή σεζόν ο άσος των Μαγνήσιων μέτρησε 25 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας και 2 τέρματα με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται με το τέλος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Δείτε την ανάρτηση του Μπαριέντος:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ