Παναθηναϊκός : Αποχωρεί ο Ουζουνίδης – αλλάζει σκέψη αν γίνει αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός : Αποχωρεί ο Ουζουνίδης – αλλάζει σκέψη αν γίνει αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Αλλάζει γνώμη μόνο αν υπάρξουν αλλαγές στην ιδιοκτησία της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και αυτό δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστο τον προπονητή του, Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός του τριφυλλιού χθες στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0), δήλωσε ότι έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του, αλλά περιμένει να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

Τα αποθέματα υπομονής του έμπειρου προπονητή έχουν πλέον στερέψει, καθώς μόνος του σχεδόν έχει κρατήσει αξιοπρεπή την ομάδα του τη φετινή σεζόν. Έτσι, ο Ουζουνίδης έχει πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την εφημερίδα Πράσινη. Το μόνο που μπορεί να του αλλάξει τη σκέψη είναι να γυρίσει σελίδα ο σύλλογος και να έρθουν αλλαγές στην ιδιοκτησία της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Ουζουνίδη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και με τη διοίκηση Αλαφούζου δεν είναι διατεθειμένος να μπει σε συζητήσεις. Αν δεν αλλάξει κάτι, το επόμενο ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Ξάνθη για την 30ή αγωνιστική θα είναι το τελευταίο των πρασίνων τη φετινή σεζόν, αλλά και για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ