Ο «πονοκέφαλος» του Αλμέιδα για τη θέση του δεξιού μπακ

Ο «πονοκέφαλος» του Αλμέιδα για τη θέση του δεξιού μπακ

Τα δεδομένα για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα στην ΑΕΚ.

Μόνο το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σκέφτονται άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη γυρίσει τον… διακόπτη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έχουν στραμμένη την προσοχή τους στους «ερυθρολεύκους».

Ο Ματίας Αλμέιδα… πονοκεφαλιάζει, καθώς η μία ατυχία διαδέχεται την άλλη για την ΑΕΚ. Ιώσεις και τραυματισμοί έχουν «χτυπήσει» τους «κιτρινόμαυρους», που κινδυνεύουν να εμφανιστούν «αποδεκατισμένοι» στην τελική ευθεία για τον εφετινό τίτλο.

Διαβάστε επίσης: Ανω-κάτω η Γιουβέντους: Παίκτης των «μπιανκονέρι» έκανε like σε σχόλιο που ζητούσε την απόλυση του Αλέγκρι!

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Αργεντινό τεχνικό εντοπίζεται στο δεξιό άκρο της άμυνας. Μπορεί ο Λάζαρος Ρότα να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ωστόσο μοιάζει πολύ δύσκολο να αγωνιστεί στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάπως έτσι, ο Αλμέιδα ξεσκονίζει τις επιλογές του για τη θέση του δεξιού μπακ, με τα σενάρια που βρίσκονται στο τραπέζι να είναι τρία.

Το πρώτο σενάριο, φέρνει τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ στην πόρτα της ενδεκάδας. Ο Γάλλος αμυντικός φώναξε παρών μετά από έναν μήνα και ο Αλμέιδα θα τον έχει στη διάθεσή του. Ωστόσο, αποτελεί ρίσκο η συμμετοχή του από τα πρώτα λεπτά, μετά από τη μεγάλη αγωνιστική απραξία.

Από εκεί και πέρα, ο κόουτς της ΑΕΚ ενδέχεται να επιστρατεύσει ξανά τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός άσος ήταν εξαιρετικός (και) κόντρα στον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και πάλι στο δεξιό άκρο της άμυνας. Βέβαια, σε μια τέτοια περίπτωση, ο Αλμέιδα θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του από τον νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Τέλος, «παίζει» και το ενδεχόμενο της ευκαιρίας στον Ραντόνια. Ο νεαρός μπακ αγωνίστηκε σε ματς Κυπέλλου και αποτελεί μια λύση για τον προπονητή της Ενωσης.

Οπως και να έχει, η ανακοίνωση της αποστολής, θα ρίξει… φως στις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό κρίσιμο ματς της Opap Arena.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ