Παναθηναϊκός : Ο ένας δρόμος της υπομονής κι ο άλλος της προσφυγής

Παναθηναϊκός : Ο ένας δρόμος της υπομονής κι ο άλλος της προσφυγής

Με τη λήξη της σεζόν οι παίκτες θ’ αποφασίσουν για το μέλλον τους. Όλοι έχουν δικαίωμα προσφυγής.

Ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα έμεινε για να τελειώσει το φετινό μαρτύριο στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι θα υποδεχθούν την Ξάνθη και θα παλέψουν για την αξιοπρέπειά τους και για την ιστορία της ομάδας.

Εννοείται, όπως πράττει διαχρονικά ο Παναθηναϊκός, πως θα κάνουν ό,τι μπορούν για τη νίκη, ώστε να μην δώσουν δικαιώματα, αφού οι Ακρίτες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αλλά οι απουσίες θα είναι σημαντικές, διότι θα λείψουν οι τραυματίες Κουρμπέλης, Λουντ και ο τιμωρημένος Μουνιέ. Και δεν γνωρίζει κανείς με τα όσα προβλήματα υπάρχουν, αν απέμειναν άλλα ψυχικά αποθέματα.

Όλοι, άλλωστε, έχουν πλέον το μυαλό τους στο μέλλον τους. Για τους ποδοσφαιριστές τα πράγματα είναι απλά. Δύο είναι οι δρόμοι που έχουν να επιλέξουν. Είτε θα κάνουν υπομονή ελπίζοντας ότι θα αλλάξει σύντομα το ιδιοκτησιακό και θα επιστρέψει η κανονικότητα στην ομάδα είτε θα κάνουν προσφυγή για να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους. Να σημειωθεί ότι ορισμένοι μπορεί να κάνουν προσφυγή για να κατοχυρώσουν τα χρήματά τους κι εφόσον υπάρξει αλλαγή στο μετοχικό να γίνουν συζητήσεις για τα οφειλόμενα και να την αποσύρουν, ώστε να συνεχίσουν στον σύλλογο.

Λουτσιάνο

Φυσικά όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα προσφυγής όταν ακόμα δεν έχουν εξοφληθεί καν τη δόση Δεκεμβρίου. Σήμερα, μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία ότι αναμένεται να δοθεί και η απάντηση του Λουτσιάνο στην πρόταση που του έχει κάνει η ΠΑΕ για την σταδιακή αποπληρωμή των δεδουλευμένων, διότι είναι αρκετά πιο πίσω από τους συμπαίκτες του, με δεδομένο ότι έχει το υψηλότερο συμβόλαιο (άνω των 600.000 ευρώ).

*Σε περίπτωση που οι παίκτες δεν πληρωθούν σήμερα το 35% του Δεκεμβρίου πάλι η αποχή είναι πιθανή. Είναι άγνωστο επίσης αν θα πιέσουν μέσα στην εβδομάδα για πλήρη εξόφληση του Δεκεμβρίου. Η διοίκηση έχει υποσχεθεί ότι στις 15/5 θα εξοφλήσει τη δόση του συγκεκριμένου μήνα, αλλά και τον Φλεβάρη, αλλά τότε θα έχει λήξει το πρωτάθλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ