Άρης: Με Γκρέι κόντρα στον Βόλο

Ο Τζαμαϊκανός επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι, επιστρέφει στο βασικό σχήμα, αντικαθιστώντας τον τιμωρημένο Καμαρά στο σημερινό (3/5, 20.00) παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η επιστροφή του Αντρέ Γκρέι στο βασικό σχήμα μετά από πέντε αγωνιστικές, είναι το σημείο αναφοράς στις αποφάσεις του Τόλη Τερζή, για τον σημερινό (3/5, 20.00) εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο. Ο Τζαμαϊκανός φορ θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης, αντί του τιμωρημένου Καμαρά.

Ο Τόλης Τερζής παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τον Κουέστα κάτω από την εστία. Ο Εμπακατά θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Μαζικού στο αριστερό, ενώ ο Πίρσμαν θα είναι ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε επίσης: Τα νεότερα με Σίνγκλετον: Υποβάλλεται σε επέμβαση – «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής»

Οι Ετέμπο, Νταμπό και Νταρίντα θα είναι η τριάδα στη μεσαία γραμμή. Ο Ματέο Γκαρσία θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Πάλμα στην αριστερή και ο Γκρέι στην κορυφή.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Ιτούρμπε, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Ρουπ, Οντουμπάζιο, Ενκουλού, Χριστοδουλόπουλος και Σγούρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από