Τα νεότερα με Σίνγκλετον: Υποβάλλεται σε επέμβαση – «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής»

Τα νεότερα με Σίνγκλετον: Υποβάλλεται σε επέμβαση – «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και ανεύρυσμα αορτής»

Σοκ στην Εφές με τον Κρις Σίνγκλετον, που υποβάλλεται σε επέμβαση όπως ανακοίνωσε η Εφές. «Έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα, ενώ έχει παρατηρηθεί ανεύρυσμα αορτής».

H Aναντολού Εφές μετά το άκουσμα της σοκαριστικής είδησης με τον Κρις Σίνγκλετον εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του και έδωσε πληροφορίες για το τι συμβαίνει με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η τουρκική ομάδα, ο Αμερικανός άσος έχει περικαρδίτιδα, ενώ παρατηρήθηκε και ανεύρυσμα σε αορτή, με τον Σίνγκλετον να υποβάλλεται σε επέμβαση και την κατάσταση του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από to10.gr, ο Σίνγκλετον έχει μπει εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους στο στήθος και σοβαρές πιθανότητες για έμφραγμα, όμως η Εφές ενημέρωσε ότι έχει εντοπιστεί περικαρδίτιδα και διμερή πυλευρική συλλογή στον παίκτη μας, ενώ παρατηρήθηκε ανεύρυσμα στην ευθυγράμμιση της αορτικής φλέβας βαλσάλβα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά όχι η ανατομή.

Aναλυτικά η ανάρτηση:

«Ως αποτέλεσμα της προηγμένης ακτινολογικής αξιολόγησης και της καρδιακής εξέτασης για τον Chris Singleton, οι γιατροί έχουν εντοπίσει περικαρδίτιδα και διμερή πυλευρική συλλογή στον παίκτη μας. Παρατηρήθηκε ανεύρυσμα στην ευθυγράμμιση της αορτικής φλέβας βαλσάλβα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, αλλά όχι η ανατομή. Συνεχίζεται η επέμβαση και η θεραπεία του παίκτη μας στο νοσοκομείο. Ο παίκτης μας θα περάσει την ημέρα στο νοσοκομείο, η κατάσταση θα αξιολογηθεί πάλι αύριο. Οι ενημερώσεις θα κοινοποιούνται από τον σύλλογο μας».

Η ανάρτηση της Εφές:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ