Λουτσέσκου: «Τον έλεγχο του αγώνα τον είχε ο ΠΑΟΚ – Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς»

Λουτσέσκου: «Τον έλεγχο του αγώνα τον είχε ο ΠΑΟΚ – Μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το ματς»

Ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον αγώνα στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό και πως ήταν καλύτερος.

Ο ΠΑΟΚ… μπλόκαρε τον Παναθηναϊκό και έφυγε με το «Χ» από τη Λεωφόρο, ερχόμενος 1-1 με το «τριφύλλι» με τέρμα του Μπράντον Τόμας που απάντησε στο γκολ του Μαντσίνι στον αγώνα της 8ης αγωνιστικής των Play-Offs της Super League.

Διαβάστε επίσης: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 71-72: Σλούκας στο ματς της ζωής του και τέζα οι Τούρκοι

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου λοιπόν μετά το ματς υποστήριξε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV πως ο «δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος από το «τριφύλλι» και μπορούσε να κερδίσει τον αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των «ασπρόμαυρων»: 

«Ηταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και είχαν πιθανότητες να κερδίσουν. Αισθάνομαι πως ξεκινήσαμε με ένα ανώριμο λάθος που δώσαμε το γκολ στον αντίπαλο. Μετά το ελέγξαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μας βάλει πίεση, να παίξει με αντεπιθέσεις, αλλά τον έλεγχο τον είχε ο ΠΑΟΚ. Είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες για την απόδοσή τους από το 9ο λεπτά μέχρι και το τέλος.

Από αυτό που δεν είμαι ικανοποιημένος είναι για το λάθος που έγινε στο γκολ που δεχτήκαμε. Μας έλειψε κάτι στην τελική ενέργεια και πιστεύω πως μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το σημερινό ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ