Τρίτο -3 για τον Παναθηναϊκό – Μια εβδομάδα πριν τον υποβιβασμό!

Τρίτο -3 για τον Παναθηναϊκό – Μια εβδομάδα πριν τον υποβιβασμό!

Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε για τρίτη φορά με αφαίρεση βαθμών από την Σούπερ Λίγκα (-3) λόγω των οφειλών στον Βέμερ. Κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό το τριφύλλι. Οι πράσινοι πρέπει να βρουν λύση στο θέμα μέσα στις επόμενες εφτά ημέρες.

Ο ΠαναθηναΙκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών από την Σούπερ Λίγκα, λόγω των οφειλών των πράσινων στον Βέμερ κι αυτή ήταν η τρίτη τιμωρία που επιβάλει η διοργανώτρια αρχή στους πράσινους. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει πλέον άμεσα με υποβιβασμό αν δεν βρει λύση στην υπόθεση του Γερμανού μπακ μέχρι την επόμενη Δευτέρα.

Τα πράγματα έχουν φτάσει στο απροχώρητο για τους πράσινους κι αυτή την φορά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ελιγμούς. Αν ο Παναθηναϊκός δεν τα βρει με τον Γερμανό αμυντικό μέχρι την Δευτέρα, τότε θα του επιβληθεί η ποινή του υποβιβασμού. Γίνεται βέβαια εύκολα αντιληπτό πως οι φίλοι των πράσινων περιμένουν με μεγάλη αγωνία τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα του συλλόγου, καθώς ο Παναθηναϊκός είναι στο «χείλος του γκρεμού».

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκα αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 35/03.04.2018 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο Άρθρο 24, παρ. 5 του Κανονισμού Ιδιότητας & Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών, αφού παρήλθε άπρακτη η εκ νέου προθεσμία των πέντε (5) εργασίμων ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του “επόμενου” αγώνα της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ («ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ», που διεξήχθη την Κυριακή 22 Απριλίου 2018) για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ως άνω Κανονισμό, αν η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος (5 εργασίμων ημερών, ήτοι μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 7/5/2018), οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με νεότερη απόφαση της Super League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ