Την Πέμπτη (03/05) η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Την Πέμπτη (03/05) η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Οι «ασπρόμαυροι» κάνουν την ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουν την αποφάση της Πειθαρχικής Επιτροπής για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ.

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει προσφύγει ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ζητούν να καταπέσει η ποινή που τους έχει επιβληθεί για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

Η εκδίκαση της υπόθεσης στο Διαιτητικό Δικαστήριο θα πραγματοποιεί το πρωί της Πέμπτης στις 11:00 και η απόφαση δεν αποκλείεται να βγει ακόμα και το απόγευμα της ίδιας ημέρας ή το πρωί της Παρασκευής.

Η πρωτόδικη απόφαση, την οποία επικύρωσε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, είχε κατακυρώσει το παιχνίδι στην ΑΕΚ με 3-0, ενώ είχαν αφαιρεθεί 3 βαθμοί από τον ΠΑΟΚ για τη φετινή χρονιά και 2 για την επόμενη σεζόν. Είχε επιβληθεί επίσης πρόστιμο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ύψους 63.000 ευρώ.

Παράλληλα, είχε τιμωρηθεί ο Ιβάν Σαββίδης με 3ετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, αλλά και πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, ενώ στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί 3μηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 15.000 ευρώ πρόστιμο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ