Μακ: «Ντροπή που δεν μας απονεμήθηκε ο τίτλος»

Μακ: «Ντροπή που δεν μας απονεμήθηκε ο τίτλος»

Ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ, Ρόμπερτ Μακ, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας σχολίασε τη νίκη του Δικέφαλου του Βορρά επί του Παναθηναϊκού, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά είναι ντροπή που δεν απονεμήθηκε στην ομάδα του ο τίτλος του πρωταθλητή!

Ο Ρόμπερτ Μακ, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, σχολίασε τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, αλλά και εν γένει την πορεία των Ασπρόμαυρων στο πρωτάθλημα τονίζοντας πως είναι «μεγάλη ντροπή» που δεν τους απονεμήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή. Τέλος χαρακτήρισε προτεραιότητα για τον Δικέφαλο την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σλοβάκος άσος του ΠΑΟΚ:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να κερδίσουμε με σκορ 3-0 τον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη ντροπή που την φετινή χρονιά δεν μας απονεμήθηκε ο τίτλος του πρωταθλητή, τον οποίο κερδίσαμε στο γήπεδο.

Τη φετινή σεζόν ήμασταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κυριαρχήσαμε. Τώρα περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος και τον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο, το οποίο αποτελεί προτεραιότητα για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ