Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Ντόρτμουντ, η Μίλαν και ο… Ζοάο Φέλιξ

Χαμός με Κωνσταντέλια: Η Ντόρτμουντ, η Μίλαν και ο… Ζοάο Φέλιξ

Οι Γερμανοί γράφουν ότι η Ντόρτμουντ το... ψάχνει για τον νεαρό άσο, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι τεράστιο και από πολλές ομάδες της Ευρώπης πλέον...

Η Ντόρτμουντ ετοιμάζεται να αποχωριστεί τον Τζουντ Μπέλιγχαμ από το ρόστερ της με τον Άγγλο άσο να οδεύει προς Μαδρίτη μεριά για χάρη της Ρεάλ και ήδη κοιτάζει τις εναλλακτικές της με μία λύση από τη χώρα μας να της… κινεί το ενδιαφέρον.

Διαβάστε επίσης: Εξιτήριο για τον Σίνγκλετον – Θα συνεχίσει την αποθεραπεία στο σπίτι (pic)

Μιλάμε φυσικά για τον άσο του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια ο οποίος αν και στα 20 του κάνει πράγματα και θαύματα με τον «δικέφαλο του Βορρά» και έχει κάνει και τους Γερμανούς να το σκέφτονται ζεστά…

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται από συντάκτη του Spox ο νεαρός άσος των «ασπρόμαυρων» θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση μακροπρόθεσμα για τους Βεστφαλούς.

«Ο Κωνσταντέλιας μπορεί να αγωνιστεί τόσο στη μεσαία γραμμή πίσω από τον επιθετικό, όσο και στην αριστερή πτέρυγα, ενώ εκτός από την τεχνική του, τα δυνατά του σημεία είναι το ένας εναντίον ενός και η ταχύτητά του.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Έουπεν ως δανεικός και την φετινή σεζόν μετά την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, έχει καταγράψει 33 εμφανίσεις έχοντας τρία γκολ και έξι ασίστ.

Για την Ντόρτμουντ, ο 20χρονος θα ήταν περισσότερο μια μακροπρόθεσμη επένδυση παρά μια προσθήκη που θα μπορούσε να προσφέρει άμεσα. Εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού του, είναι ούτως ή άλλως περισσότερο μια εναλλακτική του Ρόις παρά ένας διάδοχος του Μπέλιγχαμ.

Σύμφωνα με την Gazzetta Dello Sport για τον Κωνσταντέλια ενδιαφέρονται και ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, με το συμβόλαιο του που λήγει το 2027, να μην τον καθιστά απαραίτητα μια φθηνή λύση…», αναφέρει ο συντάκτης και δεν έχει άδικο για τους μνηστήρες του νεαρού άσου.

Η Μίλαν και ο… Ζοάο Φέλιξ

Λίγο καιρό νωρίτερα η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb.com» έγραψε για ενδιαφέρον της Μίλαν στο πρόσωπο του νεαρού μεσοεπιθετικού ο οποίος παρομοιάζεται από τους Ιταλούς μάλιστα ως ο νέος Ζοάο Φέλιξ. Εκείνο το δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα, εστίαζε κυρίως στην ταχύτητα του νεαρού άσου και στην εξαιρετική του ντρίμπλα.

«Στην τροχιά του ιταλικού μεταγραφικού παζαριού έχει μπει τις τελευταίες μέρες το όνομα του Γιάννη Κωνσταντέλια, του Έλληνα μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει συνδεθεί με τη Μίλαν.

Ένα από τα πιο λαμπρά ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσοι τον γνωρίζουν καλά λένε για έναν πλέι μέικερ/εξτρέμ που θυμίζει τον Ζοάο Φέλιξ στις κινήσεις του και που τα δυνατά του σημεία είναι η μεγάλη ταχύτητα και η ντρίπλα!», γράφανε συγκεκριμένα οι Ιταλοί τονίζοντας το ενδιαφέρον των «ροσονέρι» και όχι μόνο αφού και άλλοι σύλλογοι από τη Serie A τον έχουν βάλει στο… μάτι και όχι μόνο.

Η… Αγγλία

Και οι Άγγλοι λοιπόν τον έχουν στα ραντάρ τους, με τις Τσέλσι και Άρσεναλ να τον τσεκάρουν. Μένει να δούμε τελικώς ποια από αυτές τις ομάδες θα κάνει επίσημη, την κρούση της για τον Κωνσταντέλια ο οποίος φέτος με 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις 3 γκολ και 6 ασίστ… ξεχωρίζει για τους Θεσσαλονικείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ