Παναθηναϊκός : Την Παρασκευή (4/5) στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ

Παναθηναϊκός : Την Παρασκευή (4/5) στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ

Παρά τη φημολογία περί άφιξης του την Τετάρτη (2/5), ο Πάιροτ Πιεμπονγκσάντ δεν έχει αλλάξει το πρόγραμμα του και αναμένεται στη χώρα μας την Παρασκευή ώστε να έχει σειρά συναντήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι μια από τις κρισιμότερες στην ιστορία του Παναθηναϊκού, με το μέλλον της ομάδας να κρέμεται από μια κλωστή. Πέρα από την υπόθεση Βέμερ και τις αφαιρέσεις βαθμών λόγων των οφειλών στον Γερμανό, αναμένονται και εξελίξεις στο θέμα μεταβίβασης των μετοχών της ομάδας, καθώς ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ θα είναι στην Αθήνα την Παρασκεύη (4/5).

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας πρόκειται να έχει σειρά συναντήσεων με τον Γιάννη Αλαφούζο στις οποίες θα συζητηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν για τη μεταβίβαση των μετοχών. Αξίζει να θυμίσουμε ότι για να προχωρήσει το deal έχουν τεθεί δύο κόκκινες γραμμές προς την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου.

Η πρώτη είναι να αναλάβει και να πληρώσει τα χρέη που του αναλογούν όπως έχει υποσχεθεί και η δεύτερη είναι να παραδώσει έναν Παναθηναϊκό που θα αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ και όχι σε κάποια μικρότερη κατηγορία.

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το έκτακτο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ για την αλλαγή της ποινής στις μη αδειοδοτημένες ομάδες, όπως επίσης και ότι παραμένει ανοιχτή η εκκρεμότητα του θέματος Βέρνερ, με τον Παναθηναϊκό να έχει χρονικό περιθώριο μέχρι την επόμενη Δευτέρα για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ