Οριστικό: Πληρώνει τον Βέμερ και σώζει τον υποβιβασμό

Οριστικό: Πληρώνει τον Βέμερ και σώζει τον υποβιβασμό

Σύμφωνα με πληροφορίες του to10.gr η σκέψη του Γιάννη Αλαφούζου για αποδοχή της πρότασης του Γενς Βέμερ γίνεται πράξη και την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός βγάζει από πάνω του τον βραχνά του Γερμανού.

Νωρίτερα to10.gr σας ενημέρωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται πλέον σε διαδικασία σκέψης να κάνει δεκτή την πρόταση της πλευράς του Γενς Βέμερ και να δώσει τα χρήματα που ζητάει προκειμένου να σβήσει το σημερινό – 3 και να βγάλει από πάνω του μια και καλή τον εφιάλτη του υποβιβασμού, τουλάχιστον απ’ τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως στις κουβέντες που έκανε ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος με άμεσους συνεργάτες του, τους ανακοίνωσε πως πλέον είναι ειλημμένη απόφαση να δώσει τα χρήματα στον Γερμανό.

Μάλιστα οι πληροφορίες του to10.gr αναφέρουν ότι είναι πιθανό ακόμα και να δώσει όλα τα χρήματα ο Αλαφούζος για να τελειώσει μια και καλή με τον Γερμανό και να επικεντρωθεί πλέον ο Παναθηναϊκός στο θέμα της αδειοδότησης και πως θα αποφύγει και αυτόν τον σκόπελο.

Τα προβλήματα φυσικά δεν τελειώνουν για τον Παναθηναϊκό αφού την Τετάρτη το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα εκδικαστεί την υπόθεση του Εσιέν και είναι πιθανό να επιβληθεί νέα ποινή στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο το θέμα Βέμερ που τόσο ταλαιπώρησε και αγχώσει τους πράσινους φαίνεται να βαδίζει προς το τέλος του το οποίο μπορεί να φαίνεται αίσιο ωστόσο στέρησε από τον Παναθηναϊκό έξι βαθμούς. Και παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσει την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ