Παναθηναϊκός: Τέσσερις οι ληξιπρόθεσμες δόσεις στον Αναστασίου – Τα έσοδα με την ΑΕΚ θα πάνε σ’ αυτόν

Παναθηναϊκός: Τέσσερις οι ληξιπρόθεσμες δόσεις στον Αναστασίου – Τα έσοδα με την ΑΕΚ θα πάνε σ’ αυτόν

Τα χρήματα από την εγγυητική που πρέπει να καλυφθούν σε 20 μέρες, η επαφή με τον Αναστασίου και η ελπίδα να μαζευτούν λεφτά στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ και το παρασκήνιο στο «to10.gr»

Απ’ το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου να είναι πλέον εκείνος που «απειλεί» το τριφύλλι ακόμα και με υποβιβασμό, σε περίπτωση που ζητήσει κατάπτωση εγγυητικής, όπως είχε συμβεί και με τους γεωπόνους.

Στον Αναστασίου οφείλονται 120.000 ευρώ, οι οποίοι αφορούν τέσσερις δόσεις των 30.000 ευρώ, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει πληρώσει καμία! Ο Έλληνας προπονητής, μέσω της Ολλανδής δικηγόρου του, πήγε στα δικαστήρια με τις επιταγές και πλέον έχει στα χέρια του δικαστική απόφαση, με την οποία μπορεί να ζητήσει ακόμα και κατάπτωση εγγυητικής.

Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά, απειλεί τον Παναθηναϊκό μέχρι και με υποβιβασμό. Για να καταλάβετε τι εννοούμε, αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ έχει 500.000 ευρώ για την εγγυητική. Αν αποφασίσει ο Αναστασίου να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση, τότε οι πράσινοι θα αναγκαστούν να του δώσουν 120.000 ευρώ απ’ αυτά τα χρήματα, με την προϋπόθεση ωστόσο να τα… επιστρέψουν στο «ταμείο» μέσα σε 20 μέρες. Αν δεν το κάνουν, τότε η ομάδα θα αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Στον Παναθηναϊκό είναι αναγκασμένοι πλέον να έρθουν σε επαφή με τον Αναστασίου (έχει ήδη γίνει) ώστε να βρεθεί μια εξωδικαστική λύση, όπως συνέβη και με τους γεωπόνους, που επίσης απειλούσαν με κατάπτωση της εγγυητικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» είναι πολύ πιθανό να προτείνουν στον πρώην προπονητή τους να πληρωθεί από τα εισιτήρια που θα κοπούν στο ματς με την ΑΕΚ και από τα οποία στον Παναθηναϊκό ευελπιστούν να μαζέψουν το ποσό των 120.000 ευρώ και να το δώσουν στον Αναστασίου για να κλείσουν και αυτή την «τρύπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ