Ανιγκό: «Οποιος νόμιζε ότι θα χαρίσουμε κάπου τον τίτλο, δεν γνωρίζει την ιστορία του Ολυμπιακού»

Ανιγκό: «Οποιος νόμιζε ότι θα χαρίσουμε κάπου τον τίτλο, δεν γνωρίζει την ιστορία του Ολυμπιακού»

Ο Ζοσέ Ανιγκό μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού - «Σήμερα αποδείξαμε πως θέλουμε πάντα να κερδίζουμε».

Ο Ολυμπιακός παίζοντας για την ιστορία του, τη φανέλα του και τον κόσμο του, επικράτησε του Παναθηναϊκού με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League και ουσιαστικά στέρησε από το Τριφύλλι το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Ζοσέ Ανιγκό, στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι άξιζαν απόλυτα τη νίκη στο αποψινό ντέρμπι, ενώ απάντησε σε όσα ακουγόντουσαν τις τελευταίες ημέρες, επισημαίνοντας ότι: «όποιος νόμιζε πως θα χαρίσουμε κάπου τον τίτλο δεν γνωρίζει την ομάδα μας και εμένα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζοσέ Ανιγκό:

«Μάλλον ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό από το 2021. Σχεδιάσαμε πολυ καλα το ματς και παίξαμε πολύ καλά. Επίσης απέναντι στην ΑΕΚ παίξαμε καλα. Η σημερινή νίκη μας αξίζει. Πολύς κόσμος πίστευε πως ο Ολυμπιακός θα κρίνει ποιος θα παρει το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και κόντρα στην ΑΕΚ αλλά δεν τα καταφέραμε. Όποιος νόμιζε πως θα χαρίσουμε κάπου τον τίτλο δεν γνωρίζει την ομάδα μας και εμένα. Σήμερα αποδείξαμε πως θέλαμε πάντα να κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ