Στους υποψήφιους για το Μουντιάλ ο… Γιόχανσον!

Στους υποψήφιους για το Μουντιάλ ο… Γιόχανσον!

Οι Σουηδοί αποκαλύπτουν ότι το όνομα του δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού βρίσκεται στη λίστα των επιλογών του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γιάνε Αντερσον!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του, αλλά τουλάχιστον το αγωνιστικό κομμάτι των Πρασίνων, προσπαθεί να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του συλλόγου. Με αρκετούς ποδοσφαιριστές να έχουν καταφέρει να διακριθούν, έστω και μέσα από την κάκιστη φετινή σεζόν. Με τον Ματίας Γιόχανσον να είναι ένας από αυτούς. Αλλά και ο μοναδικός παίκτης της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, που έχει κάποιες (λίγες) ελπίδες για να βρεθεί στο Μουντιάλ!

Ο 26χρονος διεθνής δεξιός μπακ πραγματοποιεί εξαιρετικό δεύτερο γύρο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού (23 εμφανίσεις, 1 γκολ, 2 ασίστ συνολικά) και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους της εθνικής ομάδας της Σουηδίας. Οι οποίοι βρίσκονται στο τελικό στάδιο της επιλογής της 23άδας που θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι. Με τον παίκτη των Πράσινων να έχει λίγες ελπίδες, μεν, αλλά να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων δεξιών μπακ! Παρότι έχει να αγωνιστεί με την εθνική Σουηδίας από το 2014!

Οπως αναφέρουν οι Σουηδοί, λοιπόν, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάνε Αντερσον, έχει καταρτίσει μία αναλυτική λίστα με παίκτες που μπορεί να κληθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Στη θέση του δεξιού μπακ, λοιπόν, υπάρχει και το όνομα του 26χρονου αμυντικού του Παναθηναϊκού! Με τον Γιόχανσον, ωστόσο, να έχει τις λιγότερες ελπίδες σε τους υπόλοιπους υποψηφίους. Οι οποίοι είναι οι εξής: Μίκαελ Λούστιγκ (Σέλτικ), Φράνζ Μπρόρσον (Μάλμε), Γιέλ Αντερσον (Χάκεν), Εμίλ Σολόμονσον (Γκέτεμποργκ), Αντον Τίνερχολμ (Νιου Γιορκ Σίτι).

Αξίζει να σημειωθεί ότι, πλην του Γιόχανσον, από το τρέχον ρόστερ του Παναθηναϊκού κανείς ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζεται σε κάποια εθνική ομάδα που έχει προκριθεί στο Μουντιάλ!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ