ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Χατζισαφί (pic)

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Χατζισαφί (pic)

Ο Ιρανός επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν γι' ακόμη μία σεζόν.

Με τη φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Εχσάν Χατζισαφί, με την Ενωση και τον Ιρανό να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο (σ.σ καλοκαίρι του 2024), ενώ στο deal υπάρχει και οψιόν γι’ ακόμη μία σεζόν

Ο 33χρονος αμυντικός ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕΚ στον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές (2 ασίστ), ενώ από το καλοκαίρι του 2021, όταν ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα, έχει 64 συμμετοχές, με 3 γκολ και 4 ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Εχσάν Χατζισαφί. Το νέο συμβόλαιο του διεθνούς Ιρανού ακραίου αμυντικού με την ομάδα μας έχει χρονική διάρκεια 1+1 έτη.

Έπειτα από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Εχσάν Χατζισαφί τόνισε στο aekfc.gr: «Είμαι χαρούμενος που αυτή τη χρονιά είμαστε μια ανάσα από το να γίνουμε πρωταθλητές και επίσης είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ.

Ελπίζω την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχία στο Champions League και να κάνουμε μια ακόμη καλύτερη σεζόν από τη φετινή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ