ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Μυστακίδη και το… διήμερο ρεπό

ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Μυστακίδη και το… διήμερο ρεπό

Χαρμόσυνο νέο για τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Μυστακίδη να βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Ένα πολύ ευχάριστο νέο έκρυβε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς ο Γιάννης Μυστακίδης βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο αποθεραπείας του.

Στις 4 Απριλίου ο ΠΑΟΚ αντιμετώπιζε την Λάρισα στην Τούμπα και σε μια φάση εντελώς ανύποπτη ο Γιάννης Μυστακίδης υπέστη ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού. Μάλιστα ο «Μύστα» είχε πάθει την ζημιά στο 5ο λεπτό του αγώνα, έπαιζε χωρίς να ζητήσει αλλαγή μέχρι το 80’, όταν και κατέρρευσε φεύγοντας υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Πλέον ο Μυστακίδης βρίσκεται ένα βήμα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση, καθώς άρχισε προπονήσεις με μπάλα και αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είδε με χαρά και τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ξεπερνάει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και ανέβασε στροφές, ενώ ο Μαουρίσιο βγήκε ξανά στο γήπεδο, συνεχίζοντας την αποθεραπεία του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε ρεπό στους παίκτες του για το Σαββατοκύριακο, περιμένοντας τους και πάλι στην Νέα Μεσημβρία το απόγευμα (19:00) της Δευτέρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ