Παναθηναϊκό: Με Τρουιγιέ και Φρόκου η προπόνηση

Παναθηναϊκό: Με Τρουιγιέ και Φρόκου η προπόνηση

Μέρος του προγράμματος του «τριφυλλιού» ακολούθησαν οι Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστικών των Play-Offs της Super League κόντρα στον Άρη την προσεχή Κυριακή (20:00) στη Λεωφόρο.

Διαβάστε επίσης: Χάαλαντ: Είναι κοντά στην επίτευξη των μπόνους που θα του εξασφαλίσουν ένα… τεράστιο χρηματικό ποσό! (vid)

Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό γνωρίζουν πλέον καλά πως η υπόθεση «τίτλος» δεν είναι πια στο χέρι τους αφού η ΑΕΚ είναι πλέον στο +3 και κρατάει την τύχη του… πρωταθλητή στα χέρια της ωστόσο, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να παλέψουν για τη νίκη κόντρα στους «κίτρινους» εξαντλώντας τις πιθανότητές τους για το πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στα της προετοιμασίας κόντρα στον Άρη, ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γιοβάνοβιτς αφού μετά από καιρό οι Αλέξις Τρουιγιέ και Λεάντρο Φρόκου μπήκαν με την ομάδα, ακολουθώντας το πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης.

Στα των υπολοίπων, το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, συνεχίστηκε με rondo, παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το «τριφύλλι» θα συνεχίσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» με νέα προπόνηση αύριο το πρωί, στο Κορωπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ