Παναθηναϊκός : «Ελεύθερος να φύγει ο Κουλιμπαλί»

Παναθηναϊκός : «Ελεύθερος να φύγει ο Κουλιμπαλί»

Η γαλλική ιστοσελίδα footmercato υποστηρίζει πως ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει ν' αφήσει ελεύθερο τον Κουλιμπαλί στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί δεν ήταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, μετά από επιθυμία του παίκτη την οποία σεβάστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας footmercato, σύμφωνα με το οποίο ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του Παναθηναϊκού να φύγει το καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Ποιο είναι το όφελος για την ομάδα του τριφυλλιού σ’ αυτή την συμφωνία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας; Ότι εξασφάλισε πως ο Κουλιμπαλί δεν θα έκανε προσφυγή εναντίον του Παναθηναϊκού για τις οφειλές που έχει απέναντι του η διοίκηση του συλλόγου.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ο 28χρονος αμυντικός έχει προθεσμία να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του μέχρι τις 20 Ιουλίου. Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, οι πράσινοι είναι υποχρεωμένοι βάσει συμφωνίας με τον παίκτη, ν’ αφήσουν ελεύθερο τον Κουλιμπαλί για να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα της αρεσκείας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ