Σχηματοποιούνται οι εξέδρες προς το άλσος και την παλιά θύρα 18 (pics)

Σχηματοποιούνται οι εξέδρες προς το άλσος και την παλιά θύρα 18 (pics)

Με το πόδι στο γκάζι προχωρούν οι εργασίες για την «Αγια-Σοφιά» - Η ικανοποίηση του Μελισσανίδη από την πρόοδο και οι επαφές για την υπογειοποίηση

Τη Δευτέρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια, επιβλέποντας τις εργασίες κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» και συζητώντας με τους μηχανικούς για την πρόοδο των έργων. Που είναι ραγδαία. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του πρότζεκτ, αφού φάνηκε πως τα πάντα λειτουργούν βάσει χρονοδιαγράμματος και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση.

Ήδη έχουν σχηματοποιηθεί οι κερκίδες προς την μεριά του άλσους αλλά και την παλιά θύρα 18, με το έργο να αποκτά έτσι σιγά-σιγά μορφή. Κάτι που θα γίνει ακόμα περισσότερο αντιληπτό το καλοκαίρι. Όταν η δουλειά θα έχει προχωρήσει σημαντικά.

Πάντως πέρα από τον τομέα των εργασιών, στην ΑΕΚ ασχολούνται «ζεστά» και με εκείνο της υπογειοποίησης. Κρατώντας ανοικτή γραμμή με την Περιφέρεια Αττικής ώστε το συντομότερο να γίνουν τα βήματα που πρέπει για να τεθεί σε εφαρμογή το πρότζεκτ που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με εκείνο του γηπέδου.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι τον Ιούνιο είναι πιθανό να ξεκινήσει ο δημόσιος διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει το έργο και μέχρι τις αρχές του Φθινοπώρου να τεθεί σε εφαρμογή. Προκειμένου και η υπογειοποίηση να υλοποιηθεί εντός του χρόνου που πρέπει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ