Superleague: Ο αγώνας «do or die» της Λαμίας με τον Ιωνικό και οι… άλλοι

Superleague: Ο αγώνας «do or die» της Λαμίας με τον Ιωνικό και οι… άλλοι

Πέφτει η αυλαία των πλέι άουτ της Superleague με την αναμέτρηση, ανάμεσα στον Ιωνικό και τη Λαμία, που θα κρίνει ποια ομάδα θα υποβιβαστεί, να ξεχωρίζει από το πρόγραμμα.

Αγώνα «ο θάνατός σου, η ζωή μου» απόψε (13/5, 20:00) στη Νίκαια, με τον Ιωνικό να υποδέχεται τη Λαμία στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ της Superleague. Ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα παραμείνει στην πρώτη κατηγορία και ποια θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στη Superleague 2.

Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ωστόσο ο Λεωνίδας Βόκολος δεν ανακοίνωσε αποστολή, κάτι που αναμένεται να κάνει λίγο πριν την έναρξη του ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του στον Μπουένα που είχε δεχθεί κόκκινη κάρτα στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ είδε τον Σεμπά να συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του.

Αξίζει να αναφερθεί πως η Λαμία πηγαίνει στη Νίκαια για δύο αποτελέσματα αφού βρίσκεται στο +2 από τον Ιωνικό, ο οποίος για να μπορέσει να μείνει στην πρώτη κατηγορία χρειάζεται μόνο το «τρίποντο» και τίποτα άλλο.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο Αγρίνιο, ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ενώ τέλος, ο υποβιβασμένος Λεβαδειακός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

17:00 Παναιτωλικός-ΟΦΗ

20:00 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος

20:00 Ιωνικός-Λαμία

20:00 Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Η βαθμολογία των πλέι άουτ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ