ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Τάισον ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Περιμένει τον Τάισον ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Τάισον, για να ξέρει αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα (13/5) την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης για τη 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague απέναντι στον ΠΑΟΚ όπου θα κρίνει και ποια ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα για το παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους, περιμένοντας με αγωνία να δει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Τάισον, ώστε να διαπιστώσει την ετοιμότητά του.

Θυμίζουμε πως χθες ο Βραζιλιάνος ακολούθησε μέρος του προγράμματος και κάνει αγώνα δρόμου για να μπορέσει να προλάβει την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ενισχύοντας τις προσπάθειες των συμπαικτών του και δίνοντας μια επιπλέον σημαντική λύση στον Ρουμάνο τεχνικό.

Παράλληλα, ο 54χρονος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα σε γυμναστήριο και πισίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ