«Να πληρώσει ο Αλαφούζος τα χρέη που του αναλογούν για να υπάρξει συμφωνία»

«Να πληρώσει ο Αλαφούζος τα χρέη που του αναλογούν για να υπάρξει συμφωνία»

Από το περιβάλλον του Πάιρο Πιεμπονγκσάντ ξεκαθαρίζουν πως αν ο Γιάννης Αλαφούζος δεν αναλάβει τα χρέη που του αναλογούν η συμφωνία για την παραχώρηση του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να προχωρήσει.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση κι ενδεχομένως να διανύει μια ιστορική εβδομάδα, καθώς κινδυνεύει με υποβιβασμό για την υπόθεση Βέμερ, ενώ αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο Πάιρο Πιεμπονγκσάντ προκειμένου να συζητήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Πιεμπονγκσάντ θα συναντηθεί με τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα, αλλά και με σκοπό να διευθετηθούν τα χρέη του Παναθηναϊκού. Συνεργάτης του Ταϊλανδού έλεγε σύμφωνα με την Πράσινη, πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία, οι συζητήσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και ότι θα πρέπει ο Αλαφούζος να αναλάβει τα χρέη που του αναλογούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι: «Η άφιξή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή. Η συζήτηση που θα έχει με τον κ. Αλαφούζο θα παίξει σημαντικό ρόλο, για την εξέλιξη της υπόθεσης. Προϋποθέσεις, για να προχωρήσει η συμφωνία είναι να αποδεχθεί ο κ. Αλαφούζος να πληρώσει τα χρέη, που του αναλογούν, όπως έχει πει. Δεν ισχύουν τα όσα λέγονται, ότι είμαστε κοντά σε συμφωνία, αυτή η συνάντηση θα είναι καθοριστική. Οι συζητήσεις μέχρι τώρα είναι σε πρώιμο στάδιο».

Και από την πλευρά του Αλαφούζου ωστόσο λεγόταν πως ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, σχετικά με την πρόταση της Pan Asia κι όλα παραμένουν ανοιχτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ