«Χλωμό» το μέλλον του Μασούντ στην ΑΕΚ

«Χλωμό» το μέλλον του Μασούντ στην ΑΕΚ

Δύσκολα θα παραμείνει στην Ένωση και μετά το καλοκαίρι ο Ιρανός μέσος.

O Σοτζέι Μασούντ αποκτήθηκε τον Γενάρη προκειμένου να καλύψει το κενό του Πέτρου Μάνταλου και παράλληλα να ενισχύσει με ποιότητα την Ένωση. Αναλαμβάνοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνοντας τη διαφορά με την εμπειρία του στο χορτάρι.

Ωστόσο, από τα παραπάνω ο Ιρανός δεν πέτυχε σχεδόν τίποτα, με τις εμφανίσεις του να απογοητεύουν. Παρότι αποτέλεσε επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος μάλιστα επέμεινε για την προσθήκη του, αν και εντός ομάδας υπήρχαν ενστάσεις για το κατά πόσο θα μπορούσε να βοηθήσει αυτή η μεταγραφή, ο Μασούντ δεν έχει κατορθώσει να εξελιχθεί σε βασική μονάδα του Δικεφάλου. Αφήνοντας ανεκμετάλλευτες όλες τις ευκαιρίες που πήρε. Με τελευταίο παράδειγμα την εικόνα του στο ματς με την Κέρκυρα. Όπου ανά στιγμές έδειχνε έως και… αδιάφορη.

Η μέχρι τώρα εικόνα του Μασούντ έχει σαφέστατα απογοητεύσει. Και με δεδομένο πως η συμφωνία του με την ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν είναι στον «αέρα», πολύ δύσκολα θα δούμε τους δρόμους των δύο πλευρών να παραμένουν κοινοί. Με το ενδεχόμενο αποχώρησης του 33χρονου άσου από την Ένωση με τη λήξη της σεζόν να είναι το επικρατέστερο.

Ήδη ο Πανιώνιος φέρεται να παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από τον Ιρανό μέσο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μία τουλάχιστον ομάδα ακόμα από την Σούπερ Λιγκ που θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της. Περιμένοντας το πώς θα διαμορφωθούν τα δεδομένα για τον Μασούντ και την ΑΕΚ μέσα στο προσεχές διάστημα, ώστε να κάνει την κίνησή της.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ