
Σύμφωνα με πληροφορίες από to10.gr, στα χέρια των ανθρώπων του ΠΑΟΚ βρίσκεται μια λίστα με 10 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην επίθεση και προέρχονται από δυνατά πρωταθλήματα.
Η ώρα των αποφάσεων πλησιάζει. Ο ΠΑΟΚ έχοντας καπαρώσει την δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσαμπίονς Λίγκ, ετοιμάζεται να κάνει την δική του μεταγραφική αντεπίθεση. Οι Θεσσαλονικείς, έχουν ως στόχο για τη νέα χρονιά την πρόκριση στους ομίλους που αν επιτευχθεί θα είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα στη σύγχρονη ιστορία του. Αν τον βοηθήσει και λίγο η τύχη (τερματίσει στην δεύτερη θέση η Μπασακσεχίρ) και βρεθεί στο γκρουπ των δυνατών τότε ο αντίπαλος που θα κληθεί να αντιμετωπίσει θα είναι στα μέτρα του. Αυστρία (ίσως είναι η Στουρμ Γκρατς), Τσεχίας (η Σλάβια Πράγας ή η Σίγκμα Όλομουτς) και μια τουρκική ομάδα.
Η συνέχεια θα είναι δύσκολη καθώς θα αντιμετωπίσει πιο δυνατές ομάδες στον 3ο προκριματικό, αλλά και στα playoffs της διοργάνωσης. Αυτό προϋποθέτει μεγαλύτερο μπάτζετ και φυσικά καλύτερες επιλογές. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη του φέρνοντας παίκτες από το πάνω ράφι. Ψηλά στην λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά βρίσκεται η απόκτηση επιθετικού. Σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια των ανθρώπων της ομάδας βρίσκεται μια λίστα με τα ονόματα 10 επιθετικών που αγωνίζονται σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία, Βέλγιο, αλλά και Τουρκία), αλλά και από την Λατινική Αμερική. Αυτή η λίστα τις επόμενες ημέρες θα μεγαλώσει καθώς θα προστεθούν ή θα αφαιρεθούν κάποιοι ποδοσφαιριστές, μέχρι να ανοίξει για τα καλά ο χορός των μεταγραφών στον ΠΑΟΚ.
Όλα θα ξεκαθαρίσουν με την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης αναμένεται στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες και θα παραμείνει στην Ελλάδα και μετά τον τελικό. Αναμένεται να βρεθεί με τα στελέχη της ομάδας προκειμένου να ακούσει, αλλά και δώσει τις κατευθύνσεις του για τα μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα της ομάδας.