Όλη μέρα στο Ρέντη ο Μαρτίνς

Όλη μέρα στο Ρέντη ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν…φεύγει από το προπονητικό κέντρο των πειραιωτών. Οι πολλές ώρες που περνά καθημερινά στο Ρέντη ο Πορτογάλος. Η απόφαση του να παρατείνει την παραμονή του στη χώρα μας και η συνεργασία με τον Μοντέστο. Οι αναλύσεις για τις θέσεις που θεωρεί «κλειδιά» και οι μεταγραφικές συζητήσεις με τον Κορσικανό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και ότι έχει στα χέρια του μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Να «χτίσει» από την αρχή μια ομάδα που θα είναι βασισμένη στις δικές του επιθυμίες. Δομημένη με βάση τις δικές του αρχές κι αυτό είναι κάτι στο οποίο δίνει μεγάλη έμφαση ο Πορτογάλος.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι ο 48χρονος τεχνικός πηγαίνει καθημερινά στο προπονητικό κέντρο των πειραιωτών στου Ρέντη. Κι όταν λέμε κάθε μέρα το εννοούμε. Και δεν μιλάμε για επισκέψεις της μισής ή της μιας ώρας. Όχι βέβαια. Ο Μαρτίνς περνά πολλές ώρες της ημέρας στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού, έχοντας δίπλα του τον Φρανσουά Μοντέστο.

Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο 48χρονος κόουτς είναι σε διαδικασία ανάλυσης και θεμάτων που αφορούν και την καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου. Όπως προαναφέραμε ο Μοντέστο είναι συνεχώς δίπλα στον προπονητή των ερυθρόλευκων και οι δυο τους συζητούν για τα ζητήματα που απασχολούν την ομάδα και φυσικά και για μεταγραφικά θέματα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα ικανοποιημένος και από τις συζητήσεις που έχει κάνει με τον υπηρεσιακό προπονητή των ερυθρόλευκων, Χρήστο Κόντη. Ο τελευταίος τα έχει πει αρκετές φορές με τον Μαρτίνς και ο Πορτογάλος θεωρεί ότι είχε μια πολύ καλή ενημέρωση για την ομάδα. Εκτίμησε δηλαδή τον τρόπο με τον οποίο τον βοήθησε ο Κόντης να καταλάβει πράγματα και καταστάσεις στην ομάδα κι αυτό είναι κάτι το οποίο το λέει συνεχώς ο Μαρτίνς. Κοντά στον νέο τεχνικό των πειραιωτών είναι και ο Κριστιαν Καρεμπέ, ο οποίος έχει βοηθήσει και αυτός σημαντικά στην προσαρμογή του Πορτογάλου τεχνικού.

Όπως προαναφέραμε ο Μαρτίνς είναι συνεχώς μαζί με τον Φρανσουά Μοντέστο (παρακολούθησαν και τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με Κέρκυρα και Παναιτωλικό) με τον Γάλλο να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις του 48χρονου τεχνικού των ερυθρόλευκων. Ο Πορτογάλος κόουτς συνεχίζει το «σκανάρισμα» του ρόστερ και μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα κάνει τις πρώτες του εισηγήσεις.

*Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν χθες ρεπό αλλά σήμερα επιστρέφουν σε ρυθμούς προπονήσεων, ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ