Μάνταλος: «Εκατό φορές καλύτερο από το προηγούμενο πρωτάθλημα»

Μάνταλος: «Εκατό φορές καλύτερο από το προηγούμενο πρωτάθλημα»

Δηλώσεις από κοινού έκαναν Πέτρος Μάνταλος και Γιώργος Αθανασιάδης μετά την νίκη και το... πρωτάθλημα για την ΑΕΚ και φυσικά αμφότεροι ήταν πανευτυχείς.

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Βόλου με 4-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και πανηγύρισε το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία της με τους Πέτρο Μάνταλο και Γιώργο Αθανασιάδη κατόπιν να κάνουν δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote από κοινού, και να είναι πανευτυχείς. Μάλιστα ο Μάνταλος τόνισε πως αυτό το πρωτάθλημα ήταν πολύ καλύτερο από εκείνο πριν πέντε χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Τι σημαίνει για τον Ολυμπιακό η τρίτη θέση…

Αναλυτικά η δήλωση του Μάνταλου: 

«Σαν να είναι η πρώτη φορά. Αυτή η χρονιά είναι ένα φλασμπάκ. Τι έγινε το καλοκαίρι, το γήπεδο, η ομάδα, τι έγινε πέρυσι.. Είναι το πιο απολαυστικό από κάθε άλλο, αν το σύγκρινα με τον προηγούμενο θα σου έλεγα ότι είναι 100 φορές καλύτερο. Προσωπικά, το πίστευα από την αρχή. Όταν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για πρωταθλητισμό. Μετά τον Άρη λέγαμε το πήραμε, αλλά αυτή η ομάδα είχε πίστη από το πρώτο μέχρι και το σημερινό παιχνίδι».

Για το ποια ήταν η στιγμή που κατάλαβε ο Μάνταλος ότι η ΑΕΚ πάει για τίτλο:

«Προσωπικά, το πίστευα από την αρχή. Όταν παίξαμε το πρώτο παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο κατάλαβα ότι αυτή η ομάδα έχει όλες τις προδιαγραφές για πρωταθλητισμό. Μετά τον Άρη λέγαμε το πήραμε, αλλά αυτή η ομάδα είχε πίστη από το πρώτο μέχρι και το σημερινό παιχνίδι».

Ο Αθανασιάδης από τη μεριά του είπε: «Είναι το πρώτο μου πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, είναι μαγικό. Είμαι πολύ χαρούμενος».

Ενώ στην ερώτηση για το πότε άρχισε να το πιστεύει πως η ΑΕΚ πάει για τίτλο είπε: «Το πίστεψα μετά το 1-3 με τον Ολυμπιακό και την γκολάρα που έβαλε ο Πέτρος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ