Εκδικάζεται αύριο η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό!

Εκδικάζεται αύριο η προσφυγή του ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό!

Το τελευταίο του χαρτί θα παίξει αύριο(3/5) το πρωί ο ΠΑΟΚ με αφορμή την προσφυγή που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας την ανατροπή της ποινή για τα γεγονότα με την ΑΕΚ.

Το πρωί της Πέμπτης (3/5) θα εκδικαστεί η προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μετά την ποινή που του επιβλήθηκε σε πρώτο βαθμό και διατηρήθηκε και από την δευτεροβάθμια επιτροπή. Οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν την τελευταία την τελευταία τους ζαριά στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου ν’ αλλάξει η απόφαση με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα και τα οποία οδήγησαν στην διακοπή της αναμέτρησης.

Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ελπίζουν, η όποια απόφαση να βγει αυθημερόν ή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή και όχι να συρθεί το θέμα και να πάει την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος είναι πως από το Σάββατο το βράδυ, μετά το παιχνίδι με τον Πλατανιά, όλα θα περιστρέφονται γύρω από τον μεγάλο τελικό και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δημιουργηθεί ένα κλίμα αρνητικό στα αποδυτήρια της ομάδα.

Να θυμίσουμε πως η πρωτοβάθμια επιτροπή είχε πάρει την απόφαση και διατηρήθηκε και σε δεύτερο βαθμό, το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έχει κατακυρωθεί στην ομάδα του Χιμένεθ με σκορ 3-0. Έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης από το φετινό πρωτάθλημα και 2 από το επόμενο, ενώ του έχει επιβληθεί πρόστιμο 63.000 ευρώ. Επίσης στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη έχει επιβληθεί 3ετής απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα και 100.000 ευρώ πρόστιμο και στον Λούμπος Μίχελ 3μηνη απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και 15.000 ευρώ πρόστιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ