ΠΑΟΚ : Ξεκίνησε το «καυτό» 10ήμερο

ΠΑΟΚ : Ξεκίνησε το «καυτό» 10ήμερο

Ξεκούραση τέλος για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που από σήμερα και μέχρι 11 του μηνός θα δουλέψουν σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς για τις αναμετρήσεις με Πλατανιά και ΑΕΚ αντίστοιχα.

Μετά το δώρο που τους έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, διήμερο ρεπό μετά τη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις. Αρχικά για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια για τον μεγάλο τελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Θα είναι ένα 10ήμερο αρκετά βαρύ και απαιτητικό για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Σήμερα θα φανεί αν ο Τζάλμα Κάμπος είναι καλύτερα, έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και είχε μείνει εκτός αποστολής με τον Παναθηναϊκό, για να ενταχθεί και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Ο Ανγκολέζος πριν την προπόνηση θα δοκιμάσει το πόδι του κι αν δεν αισθανθεί ενόχληση θα ενταχθεί με την υπόλοιποι ομάδα. Πάντως ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα βιαστεί με τον Κάμπος καθώς τον θέλει ετοιμοπόλεμο για τον τελικό.

Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο. Ο Ισπανός αμυντικός είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με την Ξάνθη, και θα εκτίσει την μια αγωνιστική της τιμωρίας του στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11αδα του προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους βασικούς που τραβήξανε φέτος μεγάλο κουπί, ενόψει και του μεγάλου τελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ