Στο ραντάρ Ιταλών και Γερμανών ο Πασχαλάκης

Στο ραντάρ Ιταλών και Γερμανών ο Πασχαλάκης

Ιταλικές αλλά και γερμανικές ομάδες έχουν στα υπόψιν τον 28χρονο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ/ Η Ουντινέζε και η Σαμπντόρια είχαν σκάουτερ στην Λεωφόρο την περασμένη Κυριακή για να τσεκάρουν τον Πασχαλάκη.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Αλέξανδρου Πασχαλάκη με την φανέλα του ΠΑΟΚ δεν πέρασαν απαρατήρητες από σκάουτερ ομάδων της Ιταλίας και της Γερμανίας που θα παρακολουθείτε στενά και τη νέα χρονιά.

Ο «φύλακας άγγελος» του ΠΑΟΚ, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, κατάφερε με το σπαθί του να κερδίσει την φανέλα του βασικού τερματοφύλακα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο 28χρονος γκολκίπερ που έχει κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις, το παραδέχονται και οι αντίπαλοι προπονητές, αλλά δεν το βλέπουν από την Εθνική ομάδα, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων από την Ευρώπη. Μάλιστα στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο βρέθηκαν σκάουτερ ομάδων από την γειτονική Ιταλία.

Οι εκπρόσωποι της Σαμπντόρια και της Ουντινέζε θα παραβρεθούν και στα παιχνίδια με Πλατανιά, για το πρωτάθλημα στην Τούμπα, αλλά και με την ΑΕΚ για το κύπελλο στο ΟΑΚΑ. Ενδιαφέρον υπάρχει και από ομάδα της Γερμανίας και δεν αποκλείεται να βρεθούν εκπρόσωποι της στα επόμενα δύο παιχνίδια. Οι επίδοξοι μνηστήρες θα συνεχίσουν να παρακολουθούν τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τη νέα χρονιά με τις επισκέψεις τους στην Τούμπα να είναι πιο συχνές καθώς έχουν εντυπωσιαστεί από τα προσόντα του, αλλά και από τις εξαιρετικές επεμβάσεις του.

 Να θυμίσουμε πως ο Πασχαλάκης είχε υπογράψει πρόσφατα την επέκταση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ με την ρήτρα αποδέσμευσή του να είναι στα 5 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ