Με Μελισσανίδη το γεύμα του Χιμένεθ στην ομάδα

Με Μελισσανίδη το γεύμα του Χιμένεθ στην ομάδα

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και όλα τα μέλη της διοίκησης της ΑΕΚ συνέφαγαν με τους παίκτες στο μπάρμπεκιου που ετοίμασε ο Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα!

Παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη πραγματοποιήθηκε σήμερα, μετά την προπόνηση το μπάρμπεκιου του Μανόλο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και σύσσωμη την ομάδα, με τον Ισπανό τεχνικό να διοργανώνει ένα γεύμα χαλάρωσης για όλους.

Πέραν του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ παρόντες ήταν ακόμα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο εκτελεστικός διευθυντής Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, η αναπληρώτρια γενική διευθύντρια, Αγγελική Αρκάδη και ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος, με το κλίμα όπως γίνεται αντιληπτό να είναι ευδιάθετο και χαλαρό.

Η κίνηση του Χιμένεθ βοήθησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ να «καθαρίσουν» το μυαλό τους για λίγο, πριν επικεντρωθούν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν μπροστά τους και δη στον τελικό του Κυπέλλου. Με τον στόχο του νταμπλ να είναι πολύ σημαντικός για την Ενωση, που θέλει να δώσει απαντήσεις σε όσους την αμφισβητούν.

https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL/status/991625799731212288

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ