Παναθηναϊκός : Κίνδυνος για νέο -3 από Εσιέν

Παναθηναϊκός : Κίνδυνος για νέο -3 από Εσιέν

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Γκανέζου μεσοαμυντικού και είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο νέας αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Δεν έχουν τελειωμό τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκδικάστηκε σήμερα στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, η αίτηση του Μίκαελ Εσιέν εναντίον των πράσινων. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως είναι υπαρκτός ο κίνδυνος για νέα αφαίρεση τριών βαθμών από τους πράσινους, αυτή την φορά λόγω των οφειλών του Παναθηναϊκού στον Γκανέζο μεσοαμυντικό.

Το τριφύλλι οφείλει τις δόσεις Μαρτίου και Απριλίου καθώς κι ένα μέρος από την δόση του περασμένου Φερβουαρίου. Κάθε δόση αντιστοιχεί σε 40.000 ευρώ και αυτή την στιγμή έχει μπει και ο Μάιος. Απομένει πλέον η ανακοίνωση της απόφασης από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, αλλά θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως θα δικαιωθεί ο παίκτης.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο διαιτητικό δικαστήριο συζητήθηκε και η έφεση που έχει ασκήσει ο Παναθηναϊκός κατά της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση του Μλάντεν Πέτριτς. Μια απόφαση που αφορά 162.000 ευρώ για την εφορία του Κροάτη πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ