Διαβεβαιώσεις σε Ουζουνίδη από τον Στάμο!

Διαβεβαιώσεις σε Ουζουνίδη από τον Στάμο!

Οι παίκτες δεν πληρώθηκαν την Τετάρτη κι επειδή δεν εμπιστεύονται τον Κωνσταντίνου, δόθηκαν διαβεβαιώσεις στον Ουζουνίδη από τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ ότι την Πέμπτη θα καταβληθεί το 35% της δόσης Δεκεμβρίου.

Στο σημείο να δίνει διαβεβαιώσεις ο οικονομικός διευθυντής κι όχι ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός!

Οι παίκτες το πρωί της Τετάρτης προπονήθηκαν κανονικά, αλλά μέχρι νωρίς το απόγευμα δεν είχαν δει στους λογαριασμούς τους το 35%, από το υπόλοιπο 70% που τους οφείλεται, της δόσης Δεκεμβρίου. Επικοινώνησαν με τη διοίκηση και με τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ζήτησαν να ενημερωθούν τι συμβαίνει, ενώ φέρονται να απείλησαν με αποχή, αλλά και να μην κατέβουν στο ματς με την Ξάνθη. Θυμίζουμε ότι τα χρήματα αρχικά επρόκειτο να δοθούν την περασμένη Παρασκευή. Μετατέθηκε για τη Δευτέρα 30 Απριλίου και μετά έγινε Τετάρτη. Τώρα έγινε Πέμπτη.

Να σημειωθεί, όμως, ότι επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν εμπιστεύονται πλέον τον πρόεδρο της ομάδας Βασίλη Κωνσταντίνου απέφυγαν τη συνομιλία μαζί του. Λίγο μετά τις 16.00, λοιπόν, επικοινώνησε με τον Ουζουνίδη ο οικονομικός διευθυντής Γιώργος Στάμος, ότι το 35% της δόσης Δεκεμβρίου θα καταβληθεί την Πέμπτη. Ο Στάμος από πολλούς θεωρείται πιο αξιόπιστος και ο 50χρονος τεχνικός θα ενημερώσει τους παίκτες για την εξέλιξη, ελπίζοντας η υπόσχεση να γίνει αύριο πραγματικότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ