Λιβάι: «Ακούω τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα και σκέφτομαι…’τι;’»

Λιβάι: «Ακούω τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εμένα και σκέφτομαι…’τι;’»

Ο Λιβάι Γκαρσία έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο της πατρίδας του όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον ομάδων για την απόκτησή του, μην κλείνοντας καμία πόρτα...

Ο Λιβάι Γκαρσία είναι ένα από τα πρόσωπα της φετινής ΑΕΚ. Μια μεγάλη επένδυση που ενώ έδειχνε να χάνεται, αναγεννήθηκε υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα και την έμπνευση του να τον μετατρέψει σε σέντερ φορ.

Ο Λιβάι άμεσα ανταποκρίθηκε και έκανε την καλύτερη χρονιά της καριέρας του βάσει αριθμών με 18 γκολ και 7 ασίστ σε 36 εμφανίσεις, την ώρα που σε καμία άλλη από τις 7 σεζόν που αγωνίζεται επαγγελματικά δεν έχει ξεπεράσει τα 8 γκολ. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί στα 5 εκατ. ευρώ και ήδη αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες τον έχουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Διαβάστε επίσης: Βόμβα: Ο Τύπος της Βραζιλίας εμπλέκει την Ελλάδα σε σκάνδαλο με στημένους αγώνες

Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ και σέντερ φορ με τη φανέλα του Τρίνινταντ και Τομπάγκο μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του (newsday) και αναφέρθηκε στα σενάρια μεταγραφής του.

Επίσης ο Λιβάι δεν παρέλειψε να κάνει λόγο και:

Για τη χρονιά και ο τρόπος που εξελίχθηκε ως τώρα: «Είναι μια πολύ μεγάλη σεζόν σε διάρκεια. Έχουμε ένα τρόπαιο και ελπίζω να κατακτήσουμε ακόμα ένα επιπλέον».

Για τη φετινή απόδοσή του και τους τραυματισμούς που τον ταλαιπωρήσαν: «Είχα κάποια σκαμπανεβάσματα με τους τραυματισμούς, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με τον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα μπορούσα να κάνω πολλά παραπάνω. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω στο μέλλον».

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες: «Απλά προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ να μη δίνω σημασία. Όμως όσο κι αν θες να τα αποφύγεις, κάποιες φορές ακούς το είδος των συλλόγων που τους ενδιαφέρεις και λες ‘τι;’ Αλλά πρέπει να τα μπλοκάρεις και να συνεχίσεις εστιάζοντας στους στόχους και τις αποστολές σου. Ό,τι κι αν συμβεί στο μέλλον, θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα».

Για τη στήριξη που λαμβάνει από τους συμπατριώτες του στα social media: «Ήταν μια μεγάλη έκπληξη. Δεν γνώριζα ότι με ακολουθούσαν τόσοι άνθρωποι και υπάρχει κόσμος που τώρα με γνωρίζει. Εκτιμώ την αγάπη και είναι μεγάλη χαρά που βλέπω την υποστήριξη. Όπως γνωρίζετε, σε ωθεί ακόμη περισσότερο».

Για την οικογένειά του που ζει στην Ελλάδα και τον ρόλο που παίζει στην καθημερινότητα και την ψυχολογία του: «Νομίζω ότι όλοι ξέρουν ότι προέρχομαι από μεγάλη οικογένεια, με πολλά αδέρφια και έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καριέρα μου. Οπότε, το να έχω τη δική μου οικογένειά μου δίνει κίνητρο. Υπάρχουν ημέρες που μπορεί να επιστρέφει σπίτι με στρες και η οικογένεια μου παίρνει μεγάλο μέρος του πόνου και βοηθάει να ανακάμψεις γρηγορότερα και να συνεχίσει».

Για τη δουλειά που έχει ρίξει υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα τη φετινή σεζόν: «Ο όγκος της δουλειάς που κάνεις στο επάγγελμά σου συνήθως είναι κι αυτό που κερδίζεις. Δούλεψα πραγματικά σκληρά αυτήν τη σεζόν, από την καλοκαιρινή προετοιμασία μέχρι τώρα και θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά».

Για την προσπάθεια που καταβάλει η εθνική Τρίνινταντ και Τομπάγκο για να προκριθεί στο Gold Cup: «Είναι δυσάρεστο που δεν μπορούσα να είμαι στην εθνική στις προηγούμενες κλήσεις, αλλά έχουμε ακόμα ελπίδες. Θα βάλω τα δυνατά μου. Είναι ομαδικό άθλημα, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να προσφέρω την εμπειρία και ό,τι μπορώ για να βοηθήσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ