«Υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ»

«Υποψήφιος για τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό ο Φουρνιέ»

Όπως αναφέρουν στη Γαλλία, ο Ζουλιέν Φουρνιέ φαίνεται πως είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Με την ολοκλήρωση της σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει ρίξει όλο το βάρος του στην εύρεση προπονητή και τεχνικού διευθυντή οι οποίοι θα δουλέψουν για να χτίσουν το ρόστερ της νέας σεζόν που θα επαναφέρει και πάλι τους Πειραιώτες στην κορυφή.

Όπως αναφέρουν στη Γαλλία και συγκεκριμένα το «Foot Mercato», ο Ζουλιέν Φουρνιέ είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για τους Ερυθρόλευκους το τελευταίο διάστημα για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ένα όνομα που δεν είναι… ξένο για την ελληνική ομάδα αφού είχε ακουστεί και το περασμένο καλοκαίρι, δίχως όμως να προχωρήσει κάτι.

Είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως προτεραιότητά του για την εν λόγω θέση τον Αντόνιο Κορδόν, στον οποίο και έχει καταθέσει πρόταση περιμένοντας την απάντησή του το επόμενο διάστημα. Παρόλα αυτά δεν έχει σταματήσει να κοιτάζει την αγορά για να είναι προετοιμασμένος σε κάθε περίπτωση, εξετάζοντας κι άλλες επιλογές.

Ο Φουρνιέ είχε περάσει από τη Ρεν, ενώ η τελευταία του ομάδα ήταν η Πάρμα, από την οποία αποχώρησε πριν από μερικούς μήνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ