«Οχι» της Λας Πάλμας σε 10.000.000 € για Αραούχο!

«Οχι» της Λας Πάλμας σε 10.000.000 € για Αραούχο!

Ζόρια για την ΑΕΚ εάν ισχύει η αποκάλυψη ισπανικής εφημερίδας για άρνηση της Λας Πάλμας σε πρόταση-μαμούθ ύψους 10.000.000 € από ομάδα του MLS για την παραχώρηση του Σέρχιο Αραούχο!

Πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ φέρεται πως απέρριψε η Λας Πάλμας, αν πιστέψουμε τα όσα αναφέρει η «La Provincia».

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, η ομάδα των Κανάριων Νησιών φέρεται πως είπε «όχι» σε πρόταση για τον «Τσίνο» από ομάδα του MLS (σ. σ. όχι όμως ποια ομάδα). Βεβαίως αυτό το ποσό είναι τεράστιο για τον Αργεντινό επιθετικό και προκαλεί μεγάλη εντύπωση και το timing που κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη είδηση.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Αραούχο είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά του προέδρου της Λας Πάλμας και σύμφωνα με το δημοσίευμα η ισπανική ομάδα θέλει να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Αραούχο στην προσπάθεια που θα κάνει για επιστροφή στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Το δεδομένο όμως είναι ότι ο Αραούχο δε θέλει σε καμία περίπτωση να «υποβιβαστεί» και σίγουρα η υπόθεσή του θα είναι ένα από τα μεγάλα θρίλερ του καλοκαιριού.

Η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή και έχει δύο δρόμους. Είτε νέο δανεισμό, είτε απόκτηση μέρους των δικαιωμάτων του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ