Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Χριστοβάσιλη (pics)

Το τελευταίο «αντίο» στον Γιώργο Χριστοβάσιλη (pics)

Συγγενείς και φίλοι από τον αθλητικό κόσμο και μη, βρέθηκαν στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας για να πουν το ύστατο χαίρε στον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Ο ιστορικός πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή (14/5) σε ηλικία 68 ετών νικημένος από καρκίνο βυθίζοντας στο πένθος τον «Άγιαξ της Ηπείρου» αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Διαβάστε επίσης: Μαρσέλο: Αποχώρησε με ενοχλήσεις από το Φλουμινένσε-Φλαμένγκο

Το μεσημέρι της Τετάρτης λοιπόν έγινε η κηδεία του στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας.

Η οικογένεια, φίλοι και γνωστοί, καθώς και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκαν στη Γλυφάδα για του πουν το τελευταίο «αντίο».

Το φέρετρο ήταν καλυμμένο με μια σημαία του ΠΑΣ.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης άφησε το στίγμα του στη 15ετία που ήταν στα ηνία της ομάδας των Ιωαννίνων, έχοντας αφήσει μια βαριά παρακαταθήκη στους δύο γιους του που θα κληθούν από εδώ και πέρα να αναλάβουν τις τύχες του ΠΑΣ.

Στεφάνια κατέθεσαν η Super League, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο Δήμαρχος Βόλου και ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ από τη Μαγνησία, Αχιλλέας Μπέος, αλλά και αρκετές ΠΑΕ, μεταξύ αυτών η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Ατρόμητος. Το «παρών» έδωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από την κηδεία του Γιώργου Χριστοβασίλη:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ