Tσόσιτς: «Σύντομα θα είμαι στο 100%»

Tσόσιτς: «Σύντομα θα είμαι στο 100%»

Ο Σέρβος στόπερ της ΑΕΚ μίλησε για τον τραυματισμό του αλλά και το κλίμα στην ομάδα

Σίγουρος πως άμεσα θα μπει ξανά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων εμφανίστηκε ο Ούρος Τσόσιτς, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «zurnal». Ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο κλίμα εντός Ένωσης, που χαρακτήρισε εξαιρετικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσόσιτς:

Για την απουσία του από το φιλικό με την Τσουκαρίτσκι;
«Πονάω αλλά δεν είναι τρομερό. Πρέπει να ξεκουραστώ και να προφυλαχθώ. Έχω δουλέψει μόνος μου αρκετές ημέρες».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν;
«Είναι έκπληξη ότι ο Ατρόμητος βρίσκεται στην πρώτη θέση, χάσαμε από την ομάδα αυτή στο γήπεδο μας. Έδειξαν ότι μπορούν να ανταγωνιστούν την ΑΕΚ για την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα που δεν είναι ένα τόσο μεγάλο κλαμπ.»

Για την ευρωπαϊκή πορεία;
«Τώρα παίζουμε με την Ριέκα στην έδρα μας και μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Έχουμε έξι πόντους και όλα είναι στα χέρια μας. Από την Ελλάδα εμείς και ο Ολυμπιακός είμαστε στην Ευρώπη.»

Για την παρουσία των ξένων στο ρόστερ της ΑΕΚ;
«Έχουμε παίκτες από την Ισλανδία μέχρι την Αργεντινή και ο προπονητής είναι Ισπανός. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι καλή, κυρίως όλοι μιλούν στα αγγλικά, μόνο ο προπονητής στα ισπανικά, έτσι ώστε οι συζητήσεις να διαρκούν δύο ώρες μέχρι να γίνει μετάφραση σε όλες τις γλώσσες.»

Είσαι ικανοποιημένος μέχρι τώρα με την παρουσία σου;
«Είμαι «σκασμένος’’ γιατί έπαιξα όλα τα παιχνίδια και έχασα μόνο δύο λόγω της κόκκινης που πήρα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο ημίχρονο χάναμε 0-2, αλλά κερδίσαμε 3-2.»

Οι συμπαίκτες σου δεν σε «μάλωσαν’»;
«Δεν μου είπαν τίποτα. Χάναμε 0-2, αλλά κερδίσαμε 3-2!»

Παρακολουθείς τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα;
«Ναι. Είμαι ένας μεγάλος φίλος του Ερυθρού Αστέρα, πέρασα πολλά χρόνια στο Μαρακανά. Χαίρομαι που η προηγούμενη ομάδα μου έχει καλά αποτελέσματα. Είμαι σε επαφή με αυτή την φουρνιά και τον Στοΐκοβιτς.»

Πόσο διαφέρει το σερβικό ποδόσφαιρο από το ελληνικό;
«Δύσκολη ερώτηση, έφυγα από την Σερβία το 2012. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει πολύ. Στην Σερβία βλέπω ότι τόσο ο Ερυθρός Αστέρας όσο και η Παρτιζάν έχουν ανέβει αρκετά.»

Για τον Πρίγιοβιτς;
«Είναι στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, αυτό σημαίνει ότι είναι εξαιρετικός. Ευτυχώς, ο Πρίγιοβιτς δεν σκόραρε εναντίον μας. Θέλω πολύ να πετύχει στην εθνική ομάδα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ