ΑΕΚ : Ενδιαφέρεται για Κουντέ

ΑΕΚ : Ενδιαφέρεται για Κουντέ

Στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται ο Πιέρ Κουντέ, με τον Καμερουνέζο αμυντικό χαφ να αγωνίζεται στη Γρανάδα ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην ισπανική αγορά και φέρεται να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Πιέρ Κουντέ Μαλόνγκ. Ο Καμερουνέζος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στη Γρανάδα με τη μορφή δανεισμού από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι παίκτες που προέρχονται από ομάδες της Ισπανίας έχουν βγει στους κιτρινόμαυρους, αν αναλογιστούμε τις περιπτώσεις των Λιβάγια, Αραούχο και Λόπες. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο 22χρονος αμυντικός χαφ ανήκει στους ροχιμπλάνκος από το 2014 μετρώντας 25 συμμετοχές και 2 γκολ με τη δεύτερη ομάδα.

Πέρσι, αγωνίστηκε στην Εξτρεμαδούρα (ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας) έχοντας 35 συμμετοχές και 11 γκολ. Τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 5 γκολ σε 33 εμφανίσεις με τη φανέλα της Γρανάδα στη Segunda Division. Ο ποδοσφαιριστής χαρακτηρίζεται ως γρήγορος με πλούσια αθλητικά προσόντα και καλό εργαλείο στο χώρο του κέντρου, με σωστές επαφές με την μπάλα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα δείγμα από τις ικανότητες του Κουντέ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ