ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο το Κύπελλο, μετά οι μεταγραφές

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο το Κύπελλο, μετά οι μεταγραφές

Στην ΑΕΚ όλοι είναι προσηλωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου, ώστε η Ένωση να ολοκληρώσει το νταμπλ.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα, νικώντας στο… νήμα τον Παναθηναϊκό, επιστρέφοντας έτσι στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από το 2018.

Πλέον, οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν στρέψει την προσοχή τους στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος την ερχόμενη Τετάρτη (24/5, 20:30) όπου απέναντι στον ΠΑΟΚ θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν το νταμπλ και να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια εξαιρετική για εκείνους σεζόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σκέφτονται τίποτα άλλο προς το παρόν, αφού δίνουν προτεραιότητα στο Κύπελλο, κάτι που σημαίνει ότι σχεδιασμός της νέας χρονιάς θα ξεκινήσει μία μέρα αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη. Άλλωστε δεν χρειάζονται να γίνουν πολλές αλλαγές μια και η ομάδα φαίνεται πως έχει δέσει.

Στόχος είναι να γίνουν ορισμένες κινήσεις που θα αποτελέσουν διορθωτικές… πινελιές, με σκοπό να ενισχυθεί περισσότερο το ρόστερ και η ΑΕΚ να είναι έτοιμη για τη μάχη της στα προκριματικά του Champions League το καλοκαίρι. Όπως φυσικά και το θέμα των ανανεώσεων κυρίως του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και του μέλλοντος του Νορντίν Άμραμπατ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ