«Βόμβα» με Πινέδα: Η Θέλτα και η… εμπλοκή της Μάντσεστερ Σίτι!

«Βόμβα» με Πινέδα: Η Θέλτα και η… εμπλοκή της Μάντσεστερ Σίτι!

Πώς η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να «χαλάσει» τα σχέδια της ΑΕΚ για τον Ορμπελίν Πινέδα.

Ενας από τους κυριότερους λόγους όπου η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, είναι αναμφίβολα ο Ορμπελίν Πινέδα.

Σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, ο Μεξικανός άσος έκανε… παπάδες, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με τα κατορθώματά του.

Διαβάστε επίσης: Λέικερς – Νάγκετς 111-113: Βγήκαν οι… σκούπες στο LA – Στους τελικούς οι Νάγκετς του αδιανόητου Γιόκιτς

Το θέμα που εγείρεται πλέον είναι ένα: Θα συνεχίσει να φοράει τα κιτρινόμαυρα ο 27χρονος άσος; Είναι η υπόθεση που «καίει» πιο πολύ τους ανθρώπους της Ενωσης και αναμένεται να τους απασχολήσει με το τέλος της σεζόν.

Το ένα δημοσίευμα διαδέχεται το άλλο για τον Ορμπελίν Πινέδα, με τους Μεξικανούς να ασχολούνται καθημερινά με την περίπτωσή του. Ξεκάθαρη θέση δεν έχει πάρει ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που φυσικά και καλοβλέπει την προοπτική του Champions League με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Οπως είπαμε, στο Μεξικό δεν σταματούν οι αναφορές στον Πινέδα και η ιστοσελίδα elfutbolero.com.mx έρχεται να… ταράξει τα ήρεμα «κιτρινόμαυρα» νερά, μια μέρα πριν τον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, στέλνει τον 27χρονο άσο πίσω στη Θέλτα, εμπλέκοντας στην υπόθεση και τη Μάντσεστερ Σίτι!

Στη χώρα των Αζτέκων τονίζουν ότι ο Πινέδα είναι πιθανό να επιστρέψει στην ισπανική ομάδα και να αγωνιστεί σε αυτή, καθώς θα «αδειάσει» θέση στο ρόστερ της. Πώς εμπλέκεται η Σίτι στην υπόθεση με τον Μεξικανό; Οι «Πολίτες» γλυκοκοιτάζουν τον Γκάμπρι Βέιγκα και αν δώσουν τα χέρια με την ομάδα του Βίγκο, τότε ο άσος της ΑΕΚ θα μπορεί να πάρει τη θέση του στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Με λίγα λόγια, η Θέλτα δείχνει σιγά-σιγά πως θέλει να δώσει μια ευκαιρία στον Μεξικανό ποδοσφαιριστή.

Απαντες λοιπόν αντιλαμβάνονται, πως αν ισχύουν τα όσα αναφέρουν οι Μεξικανοί, τότε το ενδεχόμενο παραμονής του Πινέδα στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχίζει και χλωμιάζει…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ