Παναθηναϊκός : Ανακούφιση, επαφή με Βέμερ και επικοινωνία με Παϊρότζ

Παναθηναϊκός : Ανακούφιση, επαφή με Βέμερ και επικοινωνία με Παϊρότζ

Η αλλαγή της ποινής έφερε ανακούφιση στα στελέχη της ομάδας που τρέχουν για να κλείσουν και τα υπόλοιπα θέματα.

Ανακουφισμένοι και δικαιωμένοι αισθάνονται στον Παναθηναϊκό με την ψηφοφορία στη Σούπερ Λίγκα που άλλαξε την ποινή του υποβιβασμού για τις μη αδειοδοτημένες ΠΑΕ. Ανακουφισμένοι μιας και ξεπεράστηκε ένα μεγάλο εμπόδιο για την παραμονή της ομάδας και δικαιωμένοι με την κίνησή τους να ζητήσουν τώρα την ψηφοφορία γνωρίζοντας πως θα περάσει η πρόταση για αλλαγή.

Φυσικά ο προβληματισμός παραμένει σε έναν σύλλογο που τα προβλήματα δεν σταματούν με τον Παναθηναϊκό να είναι αναγκασμένος να ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με μείον έξι βαθμούς.

Πλέον στον Παναθηναϊκό… φουλάρουν για να κλείσουν και την… απειλή του Γενς Βέμερ. Από την ΠΑΕ αναμένεται να γίνει τις επόμενες ώρες επαφή με την πλευρά του Γερμανού προκειμένου να καθοριστεί το ποσό που θα πάρει και ποιο θα είναι εκείνο που θα διακανονίσει ώστε να αποφευχθεί το σενάριο του υποβιβασμού για το χρέος στον Βέμερ.

Παράλληλα, επαφή θα υπάρξει και με την πλευρά του Παιροτζ Πιεμπονγκσαντ προκειμένου να ενημερωθεί ο Ταϊλανδός πως η ομάδα παραμένει στην κατηγορία και να έρθει στην Αθήνα ώστε να προχωρήσει το deal για την αγορά της ΠΑΕ από την Panasonic Asia.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ